Lejlighedstype B

2 VÆRELSES LEJLIGHED + 1 BADEVÆRELSE
BRUTTO AREAL (INKL: FÆLLESAREAL:) 64m2 + 6 m2 ALTAN

OM BYGGERIET

Klostertoppen tager højde for byens arkitektur og giver det et moderne udtryk i form af de røde og sorte skærmtegl, der giver hver bygning sin egen identitet og adskiller sig fra hinanden samtidig med de spiller sammen i en samhørighed. Bygningskroppens geometri brydes i penthousen, hvor hjørnet skæres af og leder øjet i retning af havet, mens ryggen vender mod byens puls. Bygningerne er hævet over terræn, hvilket sikrer privatliv til stueetagen samt udsigt over de foranliggende bygninger. De påhængte altaner med glasværn giver mulighed for at sætte sig udenfor i rolige omgivelser og forlænger dermed boligens kvadrameter til det fri. Mellem bygningerne findes fælles grønne arealer beplantet med træer og buske, der giver mulighed for græs mellem tæerne og en plads i solen ved et af de flere fælles bord-bænkesæt, der er til rådighed for byens beboere.
OM BYGGERIET

Addresse: Klosterparken, 7900 Nykøbing Mors